dilluns, 3 de maig del 2010

Javier Ribas i José Hernández s'adjudiquen el memorial Rubén Verdu de Frontenis

La vint-i-unena edició del Memorial Rubén Verdú de Frontenis, que s'ha celebrat a Palència durant el cap de setmana, ha congregat a 30 parelles en les categories d'infantil, cadet i sub-19 en els frontons de La Cala i de Sant Elm.
El títol de campió en la categoria sub 19 va correspondre al duo compost pel palentino Javier Ribas (Castella i Lleó) i José Javier Hernández (València), que van véncer els valencians Antonio Morella i Javier Marín, en un partit molt renyit i igualat.
En la categoria de cadets, el triomf va ser per a Adrián López i Javier Marín (València), que van véncer amb facilitat Marcos Díez (Castella i Lleó) i Víctor Molina (València).
Finalment, en infantils, van guanyar els jugadors Adrián López, que de nou va tornar a pujar al màxim alt del podi, i Víctor Molina (València) que van véncer Rubén Antúnez i Omar Matilla, després d'un primer set molt igualat, en el que els jugadors de Castella i Lleó van plantar cara als valencians, els que van pujar el ritme durant el segon set.
En el campionat, organitzat pel Club Frontenis Palència, va destacar la nombrosa participació d'esportistes de la regió, així com procedents de la Comunitat Valenciana, però es va trobar a faltar la presència dels jugadors canaris, que en esta ocasió no han pogut participar en el memorial tribut a Rubén Verdú. Encara així, l'organització va mostrar ahir la seua satisfacció per l'alt nivell que van tindre les finals disputades.
L'entrega de trofeus va comptar amb la presència ahir del president de la Federació de Castella i Lleó de Pilota, Tomás Martín; el president del Club Frontenis Palència, Fernando Mediavilla, i el delegat provincial de Pilota, Domingo Ravenar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada